• Prisijungti
  • TOBULAS MIEGAMASIS – MŪSŲ SIEKIAMYBĖ!

    Nuo pat pirmų „Fėjos namų“ gyvavimo metų drąsiai teigėme, kad miegamasis – mūsų mėgstamiausia namų zona.

    Taigi – tobulas miegamasis. Koks jis pagal mus?

    TOBULAS MIEGAMASIS – MŪSŲ SIEKIAMYBĖ!

    Per ilgą darbo, bendradarbiavimo ir bendravimo laiką vis stengiamės tai įrodyti. Poilsio zonai skiriame labai daug dėmesio: nuo interjero idėjų iki kvapų ir smulkių raštų bei spalvų derinio viename kambario kamputyje. Mes kuriame ne pagal Feng Shui. Mes kuriame savo asmeninę „Fėjos namų“ energetinę atmosferą!

    Visų pirma toks, kuriame poilsis yra kokybiškas ir sveikas. Tam reikia ne tik patogios lovos, bet ir sveiką aplinką sukuriančios patalynės komplektų, paklodžių, pagalvių ir antklodžių. Kokybiškas rinkinys miegamajame užtikrins sveiką ir visavertį miegą. Daugiau niekada neteks pabusti blogos nuotaikos ar su keistais skausmais stuburo ar kaklo srityje.

    Malonumas akims ir sielai miegamajame itin svarbus, todėl stengiamės kurti ir patarti savo klientams, kas labiausiai dera tarpusavyje ir sukuria išraiškingą įvaizdį. Nuolat ieškome naujų idėjų ir žavimės klasikinėmis linijomis, maišome jas su modernumu ir ieškome tinkamiausio varianto kiekvienam.

    vaikiška patalynė

    Savo akimis tobulą miegamąjį matome su daugybe malonių odai sluoksnių ir pagalvių, kurios suteikia kambariui jaukumo bei prabangos. Matome kokybiškus ir stilingus, puikiai prie spalvinės kambario gamos priderintus lovos užtiesalus, kurie, reikalui esant pasitarnauja kaip greitos tvarkos pagalbininkai.

    Šviesus ir jaukus – šie žodžiai, žinoma, tinka ne tik miegamajame, tačiau ir visuose namuose. Miegamasis yra vieta, kurioje pradedame ir pabaigiame savo kartais sunkią ir varginančią darbo dieną, todėl verta pasistengti, kad pirmieji žingsniai iš lovos vestų ne atvėsusiomis grindimis, o minkštu kilimu.

    Pabuskite ne nuo žadintuvo, o nuo saulės šviesos bei gražaus rytinio vaizdo į rudenėjantį sodą ar žiemos paltu pasidengiantį miestą, laikykite atvirus langus ir taip papuošite savo kambarį nuolat besikeičiančiais gamtos ar miesto vaizdais. Juk tai pats geriausias ir niekada nenusibostantis paveikslas!

    Vakaras miegamajame turi būti jaukus ir atpalaiduojantis. Šiame kambaryje neturėtų būti televizoriaus, kompiuterio, darbo elementų ar kokių nors išorinį pasaulį primenančių dalykų. Lepinkitės jaukia šviesa ir tyloje skaitoma knyga – miegas bus ramus ir visavertis!

    Miegamasis turi būti šiltas ir jaukus – šiame kambaryje venkite šaltų ir tamsių atspalvių, sukurkite šiltą atmosferą, kurioje net ir šalčiausią vakarą jausitės taip lyg miegotumėte saulės atokaitoje.

    Čia stenkitės laikyti kuo mažiau daiktų – užteks šviestuvo, spintelės ar sieninės spintos, kurioje telpa viskas, ko reikia. Nepamirškite natūralų aromatą skleidžiančių gėlių ar ramybę palaikančių  žvakių. Kelios minutės tokiame miegamajame ir Jūs jau keliaujate pasitikti savo gražiausių sapnų!