• Prisijungti
  • 10 PATARIMŲ, KAIP PAVERSTI SAVO LOVĄ PATOGIAUSIA VIETA ŽEMĖJE

    Šeštadienio rytas. Pramerkusi akis, išgirstu, kaip lietaus lašai barbena į miegamojo langą. Šiaip ne taip atsikeliu, nueinu į virtuvę ir pasidarau puodelį arbatos. Į vieną ranką paėmusi jį, kitoje laikau naujai įsigytą Dorothy Koomson romaną ir grįžtu į šiltą guolį. Nusprendžiu –  šiandien iš lovos nesikelsiu.

    10 PATARIMŲ, KAIP PAVERSTI SAVO LOVĄ PATOGIAUSIA VIETA ŽEMĖJE

    Kiek kartų tu esi praleidusi visą ar pusę dienos lovoje? Mes joje miegame, skaitome, valgome, žiūrime filmus ir panašiai. Dėl šios priežasties mūsų lovos turi būti vienos iš patogiausių vietų Žemėje. Kaip to pasiekti? Atradau keletą puikių patarimų ir dalinuosi jais su jumis!

    1. Jaukumas – uždenk lovą dideliu megztu pledu!

    Jei moki megzti – puiki proga parodyti savo išradingumą su skirtingais raštais bei siūlais. Jeigu mezgei prieš šimtą metų – nenusimink, panašų megztą pledą gali rasti pas mus. Priderink jos spalvą prie savo miegamojo interjero arba įsigyk tiesiog baltą.

    2. Patogumas – gerai įsitaisyk

    Nėra nieko maloniau, kaip miegoti po antklode, pagaminta iš natūralių pluoštų. Gali atrasti tokią, kuri tau suteiks puikų jausmą, kurio esi nusipelniusi po visos dienos atliktų darbų.

    3. Praktiškumas – margi užvalkalai

    Jeigu lovoje mėgsti gerti kavą ir kramsnoti pusryčius, o gal turi augintinį, kuris mielai rytais įsiropščia tavęs žadinti, visada patogiau – margaspalviai užvalkalai. Ant jų nutiškus kavos lašeliui ar minimaliai susitepus nebus būtina pulti keisti užvalkalų!

    4.Palaima – padėk prie lovos papildomą kilimėlį, kuris palengvins rytus tavo kojoms

    Kai kalbama apie kilimus – jų niekada nebus per daug. Gali rinktis iš ilgo plauko kailio ar natūralaus pluošto, kuris padėtas šalia lovos – bus tikra palaima tavo ką tik pabudusioms kojytėms.

    5. Tvarkingumas – klok lovą kiekvieną dieną

    Tai neturi būti tobulai atlikta, bet pripažink, kad į tvarkingą lovą visada norisi kuo greičiau grįžti. Tu jausies kaip viešbučio kambaryje, bet jis yra nemokamas ir tu esi vienintelis svečias jame. Jei nesijauti motyvuota apdovanok save šokoladiniu saldainiu kiekvieną kartą, kai pasikloji lovą.

    6. Patogumą garantuoja – pridėtos pagalvės

    Aišku nereikia perdėti, bet mažiausiai po dvi pagalves kiekviename šone dar niekam nepakenkė. Tavo kambarys tams jaukesnis, jei naudosi skirtingų medžiagų bei dydžių dekoratyvines pagalves.

    7. Miegas kaip angeliuko garantuotas – ant pasenusio čiužinio uždėk papildomą antčiužinuką

    Kad senas čiužinys prisikeltų naujam gyvenimui, užtenka jį atnaujinti patogiu antčiužiniu! Viskoelastinis antčiužinis – visuomet bene geriausias sprendimas renkantis. Nugara tau padėkos!

    8. Gražu ir švaru – reguliariai keisk užvalkalus

    Tai yra labai paprastas, bet svarbus dalykas. Į gražią bei švarią lovą yra daug maloniau atsigulti nei į sujauktą, nešvarų guolį. Todėl nusimatyk, kas kiek laiko tinkamiausia keisti užvalkalus ir laikykis grafiko, kad miegoti būtų gera ir jauku!

    9. Šviesa suteikia jaukumo – prie lovos padėk naktinę lempą

    Ji gali būti pakabinama virš lovos ar padėta ant naktinio stalelio – svarbiausia, kad norint ją išjungti Tau nereikėtų palikti patogios ir šiltos lovos.

    10. Vis dar jautiesi nepatogiai? Pagalvok, ar ne laikas keisti pagalvę?

    Jeigu iki tobulybės dar šiek tiek trūksta, pagalvok, ar patogiai miegi? Galbūt laikas keisti susigulėjusią pagalvę? Išsirink sau tinkamiausią aukštį ir dydį, peržvelk, iš kokio pluošto pagalvės norėtum ir atnaujink savo geriausią miego draugę!