• Prisijungti
  • METALO IR MEDŽIO DRAUGYSTĖ INTERJERE

    Kuriant jaunatvišką, minimalistinį, urbanistinį interjerą šiandien dažniausiai pasitelkiamos dvi pagrindinės medžiagos – metalas ir medis. Būdamos visiškos priešingybės, jos sukuria neįtikėtinai stilingus derinius!

    METALO IR MEDŽIO DRAUGYSTĖ INTERJERE

    Gamta yra nuostabiausias kūrėjas. Kiekvienas žinome, jog nerasime gamtoje vienodo medžio tokiu pat raštu ir spalva. Tai daro jį unikaliu. Be to, ne paslaptis, kad medžiui natūralumu ir ilgaamžiškumu neprilygsta jokia kita medžiaga. Jis puikiai dera bet kokio stiliaus interjere, lengvai derinamas su metalu, stiklu, oda, plastiku, o natūrali medžio spalva prisitaiko prie tiek natūralių, tiek ryškesnių spalvų. Natūrali medžio spalva yra švelni, šilta ir jauki, todėl puikiausiai derinama su šaltesnėmis detalėmis. Medis interjere vizualiai sušildo, todėl namams suteikia jaukumo ir puikiai dera su tokiomis šaltomis medžiagomis kaip plienas ar metalas.

    Metalas interjere yra pastaruoju metu yra ypač madingas. Ši medžiaga pradėta plačiau naudoti interjeruose dėl avangardinės pasaulio dizaino įtakos, tačiau metalas ir nerūdijantis plienas vertinami kaip tvirti, kompaktiški, atsparūs interjero elementai. Tai  – moderni ir įvairiems interjero stiliams tinkanti medžiaga.

    Medžio ir metalo kompozicijos sukuria įdomius, patrauklius bei tuo pačiu jaukius namus.