• Prisijungti
  • Fėjos namai 23 ruduo/žiema

    Oho kaip greit pralėkė vasara!! Jau ir rudens naują kolekciją pristatėm. Šį rudenį pasitinkam su 95 naujais patalynės dizainais. Vėl daug naujų gražių dizainų. Kolektyvas jau savo favoritus užsirezervavo, todėl nesnauskit ir Jūs.

    Fėjos namai 23 ruduo/žiema

    Pusmetis nemažai laiko, padirbėjom iš peties ir norim pristatyti savo darbus Jums. Taigi šio rudens mūsų didžiausia ir manom visus labai nudžiuginanti naujiena - mes pradedam laikyti prekes sandėlyje. Vien šį rudenį įsitraukėm į palaikymo sąrašus apie 100 dizainų!! Taip, dabar ne tik pagalves ir antklodes išsiųsime per 1 darbo dieną, bet ir patalynės komplektus. Garsiai nekalbam, bet jau kurį laiką net gebam išsiųsti, kad gautumėt jau rytoj.

     

    Olandai taip pat padirbėjo iš peties ekologijos tema. Dabar siūlome ne tik perdirbtos medvilnės komplektus, bet ir perdibtą flanelę. Švelnumas pasakiškas! O taip pat minškti ir švenūs liocelio (tencelio) patalynės komplektai.

     

    Daug klientų viešai džiaugiasi kokybe. Mes džiaugiamės kartu su Jumis. Norėdami suteikti savo veiklai daugiau patikimumo po truputi renkam atsiliepimus Trust Pilot sistemoje. Kaupiasi lėtai, kartais kvailai susirenkam blogus atsiliepimus - labai atsiprašom, kas dėl to patiria nepatogumų.

     

    Kviečiam apsidairyti, susipažinti ir pabandyti mūsų produktus.

     

    Savininkas Adas Jakutis